-->

2012. szeptember 22., szombat

Veterán és különleges jármű találkozó!

Szeptember 1-én megrendezésre került nálunk az I. Veterán és különleges járművek találkozója. Amit egybe kötöttek a minden évbe megrendezésre került gasztronómiai kiállítással.  Ahol a finom káposztás birka, káposztás lángos,csülkös pacal és még hasonló finomságok! Sajnos én nem tudtam minden résznél ott lenni mivel nekem a kreatív sátorban volt dolgom, de ez majd később. Most pedig térjünk vissza a fellépők között voltak az Nagyiváni tánc csoport,ami hihetettel jó kedvet csináltak .De a fellépő között voltak a helyi gyerekek is akik a palotás tánccal szórakoztatták a közönséget. Persze ezen kívül voltak még féllepők, csak sajnos nem volt lehetőségem mindet lefényképezni. Volt aki a helyi történetet adta elő egy pici viccel fűszerezve  hihetetlen jól eladta. De a helyi roma kisebbség is tánccal szórakoztatta a meglévőket aki úgy szintén nagyon jó volt!  
Nagyon sok szép és érdekes dolgot állítottak ki, igaz csak az elején tudtam fényképezni, és így nagyon sok szép és érdeke motor lemaradt.
Ezeket nem tudom hogy mik voltak, de jó erős hangjuk volt!
Őket viszont tudom, hogy gázlámpások!

Egy helyi kiállította a modell repülőit is amit, be is indított és a gyerekek nagyon szerették nézni. 
Itt pedig a Tiszaörsi tűzoltókocsink. 
Most pedig a kreatív sátor ahol én is helyet kaptam, és gyöngy fűzést mutattam az érdeklődőknek. De volt még szőnyegszövő, aki közben még horgolást is mutatott. A helyi asszonyok csigakészítést mutattak, a művelődés igazgató pedig nemezelést tanítót az érdeklődőknek. 
És nem utólsó sorban a kreatív sátorban az arcfestés is helyet kapott. A képen a bátyám két fia, amíg a pókember az én kisfiam, és akit pont festenek az pedig a kislányom. Illetve Erikanéni akinek ezúton is köszönöm hogy ilyen szépek lettek a gyerekek. 
És lám édesapám Krisztiánal(bátyám középső gyermeke) 
Itt pedig édesanyám a kisfiammal, nézik a délutáni vetélkedőket. Ami egyfajta ügyességi versenyből állt.(kukoricával célba dobás, tehén fejés stb), de ropikapa verseny is volt.Sőt a helyi szervező szerzet egy olyan biciklit ami ellentétesen működött.  És aki megtett egy bizonyos távot az kapott egy karton sört.  
Szóval nagyon jó nap volt, igaz arról volt szó hgy pár órát kellene kint lennem, de reggel 9:30-tól este 7-ig voltam kint. Mivel nagyon nagy volt az érdeklődés!