Gesztenye torta
Hozzávalók: 12 db tojás
12 ek. cukor
12 ek.liszt
1 tasak sütőpor
3 tasak vaníliás cukor
A krémhez: 0,5 l habtejszín
1,5 csomag gesztenyemassza
Díszítéshez: 0,5 l habtejszín
1,5 gesztenyemassza
Elkészitése: A 12 db tojásból 3 db 4 tojásos piskótát sütöttem 26-os torta formában.
Én az összes tejszínhabot egybe kemény habbá vertem és szép óvatosan összekevertem a . krumplinyomon áttört gesztenyemasszával és jól összedolgoztam. Elég kemény krémet kapunk,
sokkal jobban meg lehet tölteni vele a tortás és utána nagyon könnyen vele díszíteni. Momentán
én az oldalát csóki forgáccsal díszitettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése