-->

2012. december 16., vasárnap

Karácsonyra készülödve!

Idén is mint minden éve készülünk a karácsonyra, és persze minden év tartogat számunkra valamit! És bár nem túl sok éve vagyunk együtt a férjemmel, de 9 év alatt nem volt olyen nehéz és szív facsaró érszés bennünk a karácsony szó hallatán! És most is könny szökik szemembe, de szeretném leírni és példát mutatni másoknak! November közepén a párom munkanélküli lett, mint kömüves ez vártuk is! Viszont idén elés sok mindent elértünk és kifizettük a számlákat is! És mivel a tél nekünk a maszekmunkákról szól, ugy voltunk ezt idén is igy teszük és az ünnep napot megoldjuk, kicsit szükebben mint az elöző években de legalább lesz! 
De idén avval kellet szembesülnünk, hogy két munkanélküli aki semmilyen jövedelmet nem kapt, még az elöző évi karácsot sem tudjuk megoldani! És eljött az az idő, hogy le kellett ülni a gyerekekhez és el kellett magyarázni nekik, bár nem voltak rossz gyerekek, de sajnos a Jézuska nem tud nekik ajándékot hozni. És az ünnepnapi ételt sem tudjuk ugy megoldani. 
Erre fel a lányom csak annyit mondot, hogy nem baj annya majd jövöre dupla ajándékot kapunk a Jézuskától, és az idei karácsonynál összebújva négyesben tévézünk. Elfeledve hogy idén nálunk nem lesz olyan a karácsony mit másol, de lehet hogy annál nagyobb lesz a szeretett. 
A párom is és én is lenyeltük a könyeinket és megöleltük egy mást! 
És tudjuk hogy sok családnak ugyan is vagy ennél nehezebben telnek el az ünnepek. De remélem hogy idén mindenki ugy tudodj eltölteni a szeretett ünnepét ahogy szeretné. És kívánok mindenkinek minden jót!