-->

2013. november 26., kedd

Sziasztok! Újra itt vagyok, és újra szerkeztem a blogomat. Bár már egy ideje figyelem a eseményeket, de sajnos nem volt lehetőségem írni. Lassan egy éve, hogy anyagi okok miatt nem tudtam szerkezteni a blogot. Persze azót sok minden történt.Bár sok mindent történt azóta mindenról nem tudok azért beszámolni. Sajnos a karácsonyunk nagyon nehezen telt, persze az év eleje is. Márciusban viszont munkába áltam. Aminek nagyon örültem. Néhány kép. Az első nagyobb rendezvényünk a MAJÁLIS volt. Ahol a közmunkás csapat összefogót és főzőt egy nagyon finom paprikás krumplit. Persze egy hatalmas buliba torkorlót.
Itt a helyi ovódásaink szerepeltek a Nox- Tűz táncával.
 
A következő  rendezvényünk a Falúnap volt.Ahol kicsik és nagyok egyaránt sportoltak. Fútó verseny volt az ovódásoknak, az iskolásoknak, nagyobb gyerekeknek és persze a felnőtteknek. Nagyon szép eredményt ért el a is családom. A bátyám kisfia az óvodások csoportjában első helyezet lett, amig az iskolás csoportban a lányom elsőként futót be. Sajnos én csak harmadikként értem be. Majd jött a női foci ahol a közmunkás csapatunk 2:1-re verte a másik csapatott. Egy kisebb szuszanás után jött Tiszaörsi Olimpia ahol a Muskátli csapatunk 3. helyezést érte el. Ja és hozzá tenném előtte és utána tornáztunk. Plusz még a gyerekekkel is táncoltam egyet. A rózsasín luffik a mellrák elleni szólt, amit a sport pályánel is engedtük. Majd egészséges életmódról beszélgettünk, egészséges ételeket kostólgadtunk. Szóval nagyon jó nap volt. 

Kreatív foglalkozás a gyerekeknek és persze a szüleiknek. 


Reggeli bemelegítő torna, Anettel. 
A kicsik futáskoz készülődnek.

 És ime a női foci csapat, a fehérben a közmunkás nyerő csapat. Ezutón is köszönet mindenkinek nagyon jó csapatott alkodtunk.


 És a tiszaörsi olimpia, mi paraszt olimpiának neveztük el.


Nagyon jók voltak azok a napok.Most ennyit tudok irni, majd folytatom, hisz még ott van a Veterán és gasztronomiai kiállítás. És a szüreti bál.